Ευχαριστίες

Αρμόδιος για την σύσταση του ιστότοπου της Τ.Κ. Μεσοποτάμου, με στόχο τη προβολή των αρχαιολογικών μνημείων της περιοχής και των Θρησκευτικών και λατρευτικών Μονων είναι ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μεσοποτάμου, Κος Θωμάς Πανούσης. Η ιδέα, η επιστημονική επιμέλεια, η σύνταξη, η διάθρωση του ιστότοπου και των κειμένων ανήκει στη Κα Νόνα Αγγελική.

Για τη πραγμάτωση του ιστότοπου  Ξενάγησης  της Τοπικής Κοινότητας Μεσοποτάμου, με στόχο τη προβολή και την ανάδειξη των Μνημείων και των Θρησκευτικών Κτισμάτων, οφείλονται θερμές ευχαριστίες, στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας για τη παραχώρηση των 6 φωτογραφιών , την αγαστή και  ευγενής  επιστημονική συνεργασία , Εγκάρδιες Ευχαριστίες, οφείλονται στην Ηγούμενη της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Πούντας , την Ηγουμένη Αικατερίνη της Ιεράς Μονής Άγιου Δημήτριου Ζάλογγου, και το Πρωτοσύγκελο Σίμων της Ιεράς Μητρόπολης  Νικοπολέως και Πρεβέζης τόσο για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών όσο και για τη παραχώρηση των επιστημονικών πληροφοριών , ευχαριστίες οφείλονται και στη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών για τα αξιοθέατα της Ηπείρου , τη Πάργα , τον Αχέροντα  , το  Μονολιθι ,  τη Λούτσα. 

Τα κείμενα και το φωτογραφικό υλικό των Αρχαιολογικών Μνημείων  και των Θρησκευτικών Κτισμάτων  έχουν την έγκριση της Εφορείας  Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και των Ηγούμενων των  Μοναστηριών .

Χωρίς την ένθερμη υποστήριξη των ανωτέρω ο ιστότοπος  δε  θα είχε εκδοθεί.

Με Εκτίμηση

Κ. Θωμάς Πανούσης.

Κ. Νόνα Αγγελική.